Moikka kaikki!

Minut on tunnettu kovana laskijana, ja alunperin olenkin sukeltanut kuvaushommiin mukaan lumilautailun ja laskettelun kuvaamisen kautta. Kirjoittelenkin nyt maaperältä jossa maa on puhtaan valkoinen. Tänä talvena minulle avautui mahdollisuus muuttaa koko talveksi Rukalle, joten en tietenkään jättänyt mahdollisuutta käyttämättä. Vietän täällä koko talvikauden 2018, joten jos yrityksesi tarvitsee Pohjois-Suomen alueella kuvauspalveluita, niin älä epäröi ottaa minuun yhteyttä. Yhteiset sävelet kuvausten kanssa löytyvät varmasti, ja kuten twelvellä yleisestikin, hinta ja laatu kohtaavat varmasti.

Pohjoisessa kuvaamiselle avautuu uusia mahdollisuuksia. Täällä puhdas ja koskematon luonto antaa täydellisen ympäristön monenlaisille kuvauksille. Vaikka keskitalven kaamos ja kylmyys näyttäytyvätkin valtaosalle ihmisistä pimeänä ja kylmänä ajanjaksona, niin keskitalven matalalla, kultaisena paistava aurinko maalaa mahtavia varjoja hangelle. Öisin taas tähtitaivas ja värikkäinä loistavat revontulet tuovat uuniikkeja mahdollisuuksia kuvauksiin. Kevään myötä valo lisääntyy ja päivän pituus kasvaa, joka myös antaa taas uusia mahdollisuuksia kuvauksille.

Pohjois-Suomi ja etenkin Ruka-Kuusamon alue on osottautunut ilmastonmuutoksenkin kourissa edelleen todella lumivarmaksi paikaksi, tämän takia monet kansainväliset produktiotkin ovat siirtäneet kuvauksiaan tänne. Tietenkin kylmä asettaa omat haasteensa, mutta tähän myös Twelven kuvausporukka on varautunut ja tietää miten ammattimaiset kalustomme toimivat kun elohopea laskee arktisiin lukemiin.

Täällä minä siis päivystän läpi talven läpi, jottei elämä heittäytyisi aivan hiihtopummin arkeen, autan ja toteutan mielelläni monenlaisia videokuvaukseen, valokuvaukseen sekä ilmakuvaukseen liittyviä projekteja. Jos sinulla on valmis idea, voin toteuttaa sen. Ei hätää vaikkei olisikaan, voimme yhdessä ideoida ja toteuttaa sen

Innostunein terveisin,

Twelven kuopus, hiihtopummi, Jarkko

Jarkko Relander +358-50-400-1456 tai jarkko@twelve.fi

Jarkko Relander