Asiakas Case – Polar M430 juoksukello

Nykypäivänä video on toimivin tapa esitellä tuotetta kertoa palvelusta tai yrityksestä. Video on varmin tapa luoda kestävä muistijälki tuotteen ja asiakkaan välille. Lyhyelläkin videolla voit kertoa paljonkin tietoa ilman potentiaalisen asiakkaan tylsistymistä.

Kuvaan saatiin tällä kertaa menevyyttä niin sanotulla ”Gandalfin sauvalla”

Polar halusi uudelle juoksukellolle esittelyvideon missä opastetaan kellon käyttöä ja esitellään sen ominaisuuksia. Kuvaukset päätettiin järjestää Helsingissä myöhäisen kevään johdosta koska Oulusta oli oli lunta vielä polviin saakka. Kuvaukset saatiin purkkiin yhden päivän aikana hyvän kuvauspaikka ”skouttauksen” ansiosta. Kuvaus päivälle saatiin lukuisista räntäsateista huolimatta aurinkoinen sää ja juoksijan roolissa ollut Kimmo veti kuvaukset shortsit jalassa asenteella läpi alhaisesta lämpötilasta huolimatta.

Kuvaan saatiin tällä kertaa menevyyttä niin sanotulla ”Gandalfin sauvalla” joka on siis kamera gimbaalin ja monopod-sauvan yhdistelmä. Tällä kombolla saa todella vakaata kuvaa ja näyttäviä kamera-ajoja. Vielä kun kuvaajan alle laitettiin skeittilauta niin toimivat kamera-ajot saatiin purkkiin monesti ensimmäisellä otolla.

Pienenä lisämausteena käytettiin ilmakuvaa dronesta joka elävöittää ja rikastaa kuvakerrontaa. Videon päälle Polar toimitti valmiit näyttö kuvat jotka toivat videoon lisää informaatiota ja mielenkiintoa.

Katso video alta ja jos tarvitset vastaavaa tuotantoa, ole yhteydessä niin voimme aloittaa sinun tarinasi.