Videotuotanto Helsinki

Mainosvideot

Meidän kautta saat laadukkaat mainokset ja mainosvideot kaikille media kanaville, YouTubesta televisioon. Videoita olemme tuottaneet ja kuvanneet mm. Arlalle, Mercedes-Benzille, Polar kelloille, Torolle, DHL:lle ja BMW:lle. Hoidamme videon kuvaukset ammattimaisesti omalla huippukuvauskalustolla, videon editoinnin, värimäärittelyt ja valikoimme tyyliin sopivat musiikit sekä äänet videon taustalle. Tarvittaessa autamme myös käsikirjoituksen luomisessa sekä kuvauslokaatioiden valitsemisessa ja mallien haussa.

Ota yhteyttä, kaikki onnistuu
Arla Iris - Mainosvideo (3:35)
Baltic Connector - Tapahtumavideo (1:21)
Twelve | Tapahtumavideot

Tapahtumavideot

Twelve Videotuotannon kautta saat kaikki videot tapahtuman ennakkomarkkinointiin, videon itse tapahtumasta, ja after movien jälkeenpäin julkaistavaksi. Tarvittaessa voidaan myös tuottaa lyhyitä videoita esim. some-käyttöön ja toimittaa ne asiakkaalle jo kuvauspäivän iltana. Kuvaus ja tuotanto kokemusta meiltä löytyy yritystapahtumista, messuista, yritystilaisuuksista, juhlista, festareista, seminaareista ja artistien esiintymisistä.

Ota yhteyttä, kaikki onnistuu
Twelve | Yritysvideot

Yritysvideot

Yritysvideo on hyvä media moneen käyttötarkoitukseen. Voit esitellä yrityksen toimintaa, markkinoida tuotteita tai palveluita. Yritysvideolla voit opastaa tai opettaa ja samalla vahvistaa brändisi tunnettavuutta. Yritysvideolla voit kertoo asiasi mahdollisimman tehokkaasti, selkeästi ja helposti ymmärrettävästi. Olemme tuottaneet yritysvideoita mm. asianajotoimistoille, Veholle, Golfkentille, Golf resorteille, Lapin majoituskohteille, hotelleille, ravintoloille. Autamme tarvittaessa myös videon käsikirjoituksen luomisessa.

Ota yhteyttä, kaikki onnistuu
Istutapuita.fi - Yritysvideo (1:08)