Usein kysytty

Etsi ja löydä vastauksia kysymyksiin.

Kysymyksiä ja vastauksia videotuotannosta

Video hyvä media moneen käyttötarkoitukseen. Voit esitellä yrityksen toimintaa, markkinoida tuotteita tai palveluita. Videolla voit opastaa tai opettaa tai taltioida tärkeän tapahtuman, seminaarin tai juhlan. Video jättää katsojaan selkeästi vahvemman muistijäljen kuin pelkkä teksti tai kuva. Lyhyesti sanottuna: videolla voit kertoo asiasi mahdollisimman tehokkaasti, selkeästi ja helposti ymmärrettävästi.

Tuotannon hinta määrittyy monen tekijän summasta. Kuvaukseen vaatimasta ajasta, videon pituudesta, lisäresurssien mahdollisesta käytöstä (näyttelijät, spiikkerit, rekvisiitat, musiikki ja grafiikka). Tavonomaisesta 1-2 minuutin yritysvideosta olemme veloittaneet toteutuksesta riippuen noin 1500–4000 euroa. Hintaan sisältyy suunnittelupalaverit, kuvaukset, musiikki, editointi ja tarvittavat tallennusversiot.

Nykypäivän kiireisessä maailmassa ihmisillä ei tunnu olevan paljoakaan aikaa ja videon katsomiseen kyllästytään helposti, jos sisältö ei ole laadukasta ja kiinnostavaa. Niinpä lyhyen esittelyvideon sopiva pituus on 1-2 minuutin välillä. Tällöin videolla ei välttämättä tarvita puhetta tai muuta sisältöä kuin visuaalista kuvan kerrontaa. Jos videoon tulee lisää sisältöä, esimerkiksi haastatteluja, voi videon pituus kasvaa 5-10 minuuttiin. Mitä lyhyemmin asiansa saa tiivistettyä sen varmempaa on, että video katsotaan kokonaisuudessaan ja viesti menee perille.

Videolle on nykyään monta mahdollista ja jopa ilmaista jakelukanavaa. Niistä käytetyimmät ovat sosiaalinen media:  Facebook, YouTube, Twitter, Instagram jne. Video kannattaa tietenkin laittaa myös yrityksen omille nettisivuille, jolloin se lisäksi nostaa sivujen näkyvyyttä googlen hakutuloksissa. Videoidemme laatu ja taso kelpaa myös valtakunnallisten tv-kanaville.

Lähdemme yleensä yleensä asiakkaan ideasta, jota sitten yhteistyössä terävöitetään ja muokataan lopulliseen muotoon. Twelven ammattilaiset pystyvät auttamaan myös ideoinnissa, jos asiakkaalla ei ole vielä syntynyt omaa ajatusta videon sisällöstä. Paras tapa päästä alkuun, on ottaa yhteyttä.

Kuvaamme uusimmalla ja kehittyneimmällä videotekniikalla ja tarvittaessa video voidaan tuottaa jopa huiman tarkalla 4K-laadulla. Twelveltä löytyy tarvittava valaisukalusto, ilmakuvauskopterit, useita kamerarunkoja ja laaja valikoima cinema-tason objektiiveja. Tärkein kalustomme löytyy kuitenkin kameran takaa: kaikki kuvaajamme ovat kokeneita ammattilaisia.

1. Olemme joustava ja luotettava yhteistyökumppani.
2. Aikataulumme ja kustannusarviomme pitävät.
3. Teemme työmme tehokkaasti ja nopeuttamme on kiitelty.
4. Sitoudumme töihimme ja asiakkaisiimme.
5. Meiltä saa samalla rahalla enemmän ja parempaa.
6. Henkilöstömme on nuorekasta mutta kokenutta.
7. Yhteistyöverkostomme on laaja ja kaikki toteutukset onnistuvat ammattitaitoisesti.
8. Hallitsemme eri tyyliset toteutustavat.
9. Saat yhdestä paikasta kaikki kuvalliset ratkaisut.
10. Oma kalustomme on uutta ja edustaa viimeisintä tekniikkaa.
11. Ilmakuvaukseen avulla voimme tehdä erottuvaa ja kiinnostavaa kuvaa.
12. Meidän kanssa on mukava työskennellä.