Videotuotanto terveiset Lapista!

Twelve kävi joulun alla kuvaamassa Lapin maisemissa. Leviltä noin 15 km pohjoiseen löytyy hetki sitten avattu uusi revontulien bongaus paikka Northern Lights Ranch.

Video on saanut jo yli 8.000.000 katselua sosiaalisen median kanavissa

Twelve kuvasi Ranchille kattavan paketin stillkuvia ja videota eri käyttötarkoituksiin. Kuvausten jälkeen tunnettu sosiaalisen median kanava Unilad Adventure ja Unilad kiinnostui Northern Lights Ranchistä ja he toimittivat Twelven kuvaamasta materiaalista  jutun Ranchistä omille kanavilleen facebookiin ja video saikin jo hetkessä yli kahdeksan miljoonaa katselua!

Northern Light Ranchin erikoisuus on että se sijaitsee kaiken valosaasteen ulkopuolella joten se on optimaalinen paikka bongata revontulia. Valitettavasti muutaman päivän vierailulla taivas oli pääosin pilvien peittämä, joten revontulien leiskuntaa ei tällä kertaa päästy todistamaan livenä. Kittilän lentokentältä vain 30 km päässä sijaitseva Northern Lights Ranch tarjoaa vierailleen huikeat puitteen. Voit majoittua joko lasikatoilla varustettuihin Sky View Cabineihin tai vaihtoehtoisesti päärakennuksessa sijaitsevaan edustavaan asuinhuoneistoon. Ranchiltä löydät myös tyylikkään ravintolan joka tarjoaa korkea tasoisia Lapin herkkuja Ranchin vieraille.

Lapinmatkailu on vahvassa nosteessa ja Ranchillä vietetäänkin vuosittain noin 40 häät. Erityisesti britti-vieraat ovat tykästyneet Lapin taianomaisiin maisemiin ja vihkiminen jääkappellissa on varmasti sykähdyttävä ja ikimuistoinen.

Laadukkaan videomateriaalin siivittämänä Ranchin varauslista onkin käynyt viimeaikoina kuumana.

Katso Uniladin video täältä > 

Lisätietoja Northern Lights Ranchistä >

Katso kuvia ja video alta ja ota yhteyttä, näytetään maailmalle myös sinun paikkasi!

Teemu Kiiskinen / Twelve

Ota yhteyttä!