Jokainen on videon arvoinen


Yritys, tuote, tapahtuma, juhla ja ihminen.
Me rakastamme videoita. Se näkyy työssämme, suhtautumisessa asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme sekä työmme jäljessä. Niitä eivät sanat pysty korvaamaan.

Videotuotanto


Twelve on nuorekas ja notkea, työhönsä paneutuva videoiden tekijä. Kanssamme on helppo tehdä töitä ja saada aikaan odotukset ylittäviä tuloksia. Meillä on vahvaa osaamista ja kokemusta videotuotannon eri alueilta.

Yritysvideot, mainosvideot, tuote-esittelyt, ilmakuvaukset, haastattelut, tapahtumakuvaukset ­– ne kaikki hoituvat ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Twelven toimisto on Espoon Tapiolassa ja toimimme pääosin pääkaupunkiseudulla(Helsinki, Espoo ja Vantaa), mutta olemme tuottaneet ja kuvanneet videoita ympäri maailman. Kaikki onnistuu – sovi tapaaminen.

Tutustu videotuotantoon

Ilmakuvaus & Valokuvaus


Ilmakuvaus on alue, joka kuuluu vahvimpiin erikoisosaamisemme alueisiin. Vaikka lintuperspektiivi tuo kuviin aivan uutta kiinnostavuutta ja tunnelmaa, onnistumisen kannalta tärkeää ovat oikeat kuvakulmat ja liike sekä kokemuksen kautta syntynyt ammattiosaaminen.

Mainoskuvat, tuotekuvat, tilat ja miljööt, henkilöt ja tapahtumat. Kaikki kuvaukset onnistuvat meiltä ammattitaidolla. Kuvaamme tarvittaessa myös samanaikaisesti videolle ja stillinä.

Tutustu valokuvauspalveluun

Tuoretta tuotantoa


Twelven osaaminen


Videotuotanto

Videotuoantoa ideasta ja suunnittelusta aina valmiiseen videoon.

Tapahtumat

Jokainen juhla, tapahtuma ja tilaisuus saa uudet mittasuhteet  kun se taltioidaan videolle.

Ilmakuvaus

Ilmakuvausta eri käyttötarkoituksiin laadukkaalla kalustolla.

Valokuvaus

Henkilöstön kuvaukset, miljöökuvaukset ja tuotekuvaukset aina raikkaalla ilmeellä.

Twelve Reel 2019


Twelven uutisia